Το Makedonia Palace Hotel σας προσκαλεί να γιορτάσετε τον Άγιο Τρύφωνα προστάτη της αμπελουργίας, με ένα special μενού εμπνευσμένο από τον Executive Chef Σωτήρη Ευαγγέλου, σε συνδυασμό με κρασιά του Κτήματος Γεροβασιλείου,
Σάββατο 1 Φεβρουαρίου στις 20:30 στο Salonica Restaurant!
Μενού :
– Κρέμα από καλαμπόκι και τραγανό spring roll με καβούρι
ΚΤΗΜΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΕΙΟΥ VIOGNIER 2018
– Σπιτικό ραβιόλι με κάστανο, κρέμα αυγού & τρούφα
ΚΤΗΜΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΕΙΟΥ CHARDONNAY 2018
– Λαυράκι & γαρίδες με τρυφερά πράσα & σελινόριζα, ‘’αυγολέμονο’’
ΚΤΗΜΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΑΛΑΓΟΥΖΙΑ 2019
– Σιγοψημένο μοσχαρίσιο κότσι σε κόκκινο κρασί με σιτάρι & άγρια μανιτάρια |
ΚΤΗΜΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΕΙΟΥ AVATON 2017
– Μπάρα σοκολάτας με καραμελωμένους ξηρούς καρπούς σε κουλί από φρούτα του δάσους |
ΜΑΛΑΓΟΥΖΙΑ ΟΨΙΜΟΥ ΤΡΥΓΟΥ ΚΤΗΜΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 2016
Τιμή ανά άτομο 45€
Για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις καλέστε στο 2310 897197.
Makedonia Palace 2, Μ. Αλεξάνδρου, τκ. 54640, Θεσσαλονίκη