Στην προστατευμένη από τα μελτέμια παραλία του Πανόρμου, εκτείνεται το Πριγκιπάτο της Μυκόνου, το Principote beach club. Eκεί όπου το βλέμμα του αρχιτέκτονα Αθανάσιου Κυρατσού, έχει εναρμονίσει το μαγευτικό τοπίο της αμμουδιάς με τα πολλαπλά επίπεδα του ατμοσφαιρικού χώρου.
Εάν τα αστέρια Michelin δίνονταν σε beach clubs, τη φετινή σεζόν το Principote θα είχε τον δικό του γαλαξία. Χρειάζεται πάθος, δημιουργικότητα και μια εξαίρετη ομάδα για να προσφέρεις πριγκιπικές εμπειρίες. Με την επιμέλεια του καταξιωμένου team, το ανανεωμένο μενού του Principote θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες.
Τη μεγάλη πρόκληση της κουζίνας έχει αναλάβει το δίδυμο Νικήτας Κυρίτσης και Μιχάλης Κίκης, οι οποίοι ενώνοντας τις δυνάμεις τους έχουν ανεβάσει κατακόρυφα τις γαστρονομικές επιδόσεις του εστιατορίου με εμπνευσμένες δημιουργίες, επιδεικνύοντας μεγάλη συνέπεια στην ανάδειξη της άψογης πρώτης ύλης η οποία προέρχεται από τους καλύτερους μικρο-παραγωγούς της χώρας. Και οι δύο με επιτυχημένες πορείες σε κουζίνες φημισμένων εστιατορίων σε Λονδίνο, Saint Moritz, Courchevel και Μύκονο αποτυπώνουν την εμπειρία, τις γνώσεις και τη φιλοσοφία τους στο ολοκαίνουργιο μενού του Principote.
Sushi Chef, ο ταλαντούχος Takaaki Otsuka, ένας από τους καλύτερους Ιάπωνες Chef, που πρωτοσυστήθηκε στο ελληνικό κοινό σε γνωστό Sushi Restaurant του Κολωνακίου μετά από μακρόχρονη καριέρα στο Τόκυο και το Λονδίνο.
Ένα ακόμα νέο μέλος της ομάδας του beach bar restaurant είναι ο γνωστός για το πάθος και τη δημιουργικότητά του, Pastry Chef Νικόλας Στράγκας, ο οποίος διαπρέπει τα τελευταία χρόνια στην Κοπεγχάγη. Με τις δημιουργίες του βάζει τη δική του σφραγίδα στα ζαχαροπλαστικά τεκταινόμενα του νησιού και κλέβει με τον πλέον γλυκό τρόπο τις καρδιές των επισκεπτών του Principote.
Αποκορύφωμα της εμπειρίας που λαμβάνει κανείς στο Principote αποτελούν τα φημισμένα καθημερινά απογευματινά πάρτι, των οποίων τη μουσική επιμέλεια έχει αναλάβει ο πιο έμπειρος dj του νησιού Babis Keskidis. Ο γνωστός dj μετά από μακροχρόνια συνεργασία με γνωστό beach bar restaurant της Μυκόνου και του Courchevel, εντάσσεται πλέον κι εκείνος στη δυναμική ομάδα του Principote.
Τη νευραλγική θέση του General Manager έχει αναλάβει ο χαρισματικός Νίκος Χατζηπέτρος, ο οποίος με θητεία σε Monaco, Dubai και Μύκονο, αποτελεί τον καταλληλότερο άνθρωπο να διαχειριστεί το υψηλό διεθνές πελατολόγιο του μαγαζιού, έχοντας ήδη εκτοξεύσει το επίπεδο της παροχής υπηρεσιών και του συνολικού guest experience. Δίπλα του ο Παναγιώτης Σπέντζος, ο οποίος με το εκρηκτικό ταπεραμέντο του έχει αναλάβει το κομμάτι των δημοσίων σχέσεων.
Πάντα με πρόθεση τη βελτίωση της ποιότητας της εμπειρίας, και παρά τη δύσκολη φετινή συνθήκη, έχει γίνει μεγάλη επένδυση για να αισθάνεται ο επισκέπτης, τώρα πιο πολύ από ποτέ, σαν πρίγκιπας. Τέλος, στην πολυτελή boutique του Principote μπορεί να ανακαλύψει μεγάλη ποικιλία εγχώριων και διεθνών brands σε beachwear & sunglasses ή έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ένα από τα πιστοποιημένα μοναδικά κομμάτια που διαθέτει το Principote μέσα από τη συνεργασία του με το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης.
Είδος Κουζίνας: Μεσογειακή, Premium κρέατα σε ειδικές κοπές & Sushi
Ωράριο παραλίας : 10:30-20:00
Ωράριο εστιατορίου / κουζίνας : 13:00-21:00