Tο βραβευμένο εστιατόριο OVAC του ξενοδοχείου Cavo Tagoo σας καλωσορίζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο πιο δημοφιλές και συνάμα ειδυλλιακό σημείο της Μυκόνου ευελπιστώντας να σας παρασύρει στην πιο πλούσια γαστρονομική αλλά και συναισθηματική εμπειρία του φετινού καλοκαιριού. Να σημειώσουμε και την συνεργασία του εστιατορίου φέτος με τον Γιάννη Μωράκη.
Τα ποιοτικότερα συστατικά και οι εξεζητημένες άριστες πρώτες ύλες συνεχίζουν και φέτος να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε ένα μενού Ιαπωνικό αλλά και Μεσογειακό, με γευστικό βάθος, άξιο να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Η αξιομνημόνευτη κουζίνα του σεφ Χρόνη Δαμαλά, φέτος πιο ανανεωμένη και τεχνικά άρτια από ποτέ, παίρνει πλέον σάρκα και οστά μπροστά στα μάτια σας στην πιο εντυπωσιακή ανοιχτή κουζίνα της χώρας. Κάθε δημιουργία αποτελείται από τα καλύτερα τοπικά υλικά. Όλα τα πιάτα φέρουν την κοσμοπολίτικη αισθητική και την υπογραφή του Cavo Tagoo που στοχεύουν να απογειώσουν την εμπειρία του κάθε καλεσμένου μας.
Και όταν όλα αυτά ντύνονται με το καλύτερο ηλιοβασίλεμα στο αιγαίο, ποιος μπορεί να αρνηθεί μια τέτοια πρόκληση.