«Όλες οι θάλασσες του κόσμου είναι ΕΛΛΑΔΑ»

Ομαδική Εικαστική Έκθεση

Εγκαίνια: Δευτέρα, 1 Ιουλίου και ώρα 6 – 10.30 μ.μ.

στον ΕΛΛΗΝΟ – ΓΑΛΛΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ Πλατεία Κολωνακίου 2, 4ος όροφος, Κολωνάκι (Είσοδος δίπλα στην τράπεζα Πειραιώς)

Η έκθεση διαρκεί από 1 – 14 Ιουλίου 2024

Το project #23 #24 ΑΠΟΦΘΕΓΜΑΤΑ ολοκληρώνεται με την ένατη ομαδική εικαστική έκθεση στην καρδιά της Αθήνας, στο Κολωνάκι, στον ιστορικό χώρο του Ελληνογαλλικού Συνδέσμου με θέμα «Όλες οι θάλασσες του κόσμου είναι ΕΛΛΑΔΑ» από την ομώνυμη φράση του σπουδαίου μας συγγραφέα Στρατή Μυριβήλη.

Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιούνται τη Δευτέρα, 1 Ιουλίου και ώρα 6 – 10:30μ.μ. ενώ το ίδιο ωράριο ισχύει για όλες τις ημέρες λειτουργίας της έκθεσης και τα Σαββατοκύριακα, δίνοντας την ευκαιρία στο φιλότεχνο κοινό για βόλτες καλοκαιρινές στην καρδιά της Αθήνας.

Το concept, η οργάνωση και η επικοινωνία της έκθεσης ανήκει στον εκπαιδευτικό και διοργανωτή εικαστικών εκθέσεων Δημήτρη Λαζάρου.

20 σύγχρονοι, αξιόλογοι εικαστικοί εμπνέονται, δημιουργούν και εκπλήσσουν με τα έργα τους γεμάτα Ελληνικό Φως, θαλασσινές στιγμές και εικόνες μιας σύγχρονης πραγματικότητας, βγαλμένης μέσα από την προσπάθεια εξόδου από την πολύβουη καθημερινότητα.

Άλλωστε οι θάλασσες του κόσμου, με τη δύναμη να κάνουν τον άνθρωπο να ατενίζει τον ανοιχτό ορίζοντα και να απομακρύνεται από την πραγματικότητα, τον βοηθούν να ονειρεύεται, να οραματίζεται και εντέλει να θυμάται πως σε όποια θάλασσα και να βρίσκεται, όλες οι θάλασσες μοιάζουν σα να «φτιάχτηκαν» πρώτα στην Ελλάδα!!!

Συμμετέχουν οι εικαστικοί:

AMENTE (Αναστασία Μεντεσίδου) – Armaou ElinaGregoire Philippatos (directingintelligence.com) – Jocasta M. – Marina (Chrisan) – Niki Christina Elezi – Κώστας Βλάχος – Αιμίλιος Γάσπαρης – Λίλα Γεωργιάδου – Στέλιος Ζαχαρούδης – Κατερίνα Θεοδωρακοπούλου – Μανώλης Καστανός – Θεόδωρος Κεμίδης – Μαρία Κιτσαντώνη – Κλημεντίνη Κόλογλου – Βιβή Μεντζελοπούλου – Αθηνά Παναγιωτίδου – Μαριέττα Παπαγεωργίου – Τιμολέων Τσίλης 

Εικαστικό κόσμημα: Stylianis handmade (Στέλλα Καβαδάτου)

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Concept – Οργάνωση – Επικοινωνία: Δημήτρης Λαζάρου

email: [email protected] // [email protected]

Εγκαίνια: Δευτέρα, 1 Ιουλίου | 6 – 10:30μ.μ.

Διάρκεια έκθεσης: 1 – 14 Ιουλίου 2024

Όλες οι θάλασσες του κόσμου είναι ΕΛΛΑΔΑ – Εκδήλωση στο facebook στο παρακάτω link:

https://web.facebook.com/events/947483940487066/947483950487065/?active_tab=discussion

ΕΛΛΗΝΟ – ΓΑΛΛΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ

Πλ. Κολωνακίου 2, 4ος όροφος

Κολωνάκι, Αθήνα (Είσοδος δίπλα στην τράπεζα Πειραιώς)

Ημέρες και Ώρες λειτουργίας

Καθημερινά και τα Σαββατοκύριακα: 6 – 10:30μ.μ.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ