Το Φισκάρδο συνδυάζει την επτανησιακή αρχιτεκτονική με την βενετσιάνικη κουλτούρα. Στο διάσημο λιμάνι του όπου «για να βρουν θέση να δέσουν τα σκάφη Ιούλιο και Αύγουστο γίνεται πανικός» συναντάς την Κεφαλλονίτικη κουζίνα με την υπογραφή της Τασσίας.
Η Τασσία είναι το «hot spot» του Φισκάρδου με τις συνταγές της, να ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο. Ο Tom Hanks και ο Stieven Spielberg ήταν από τους πρώτους διεθνείς πελάτες του εστιατορίου της. Από τα τραπέζια της πέρασαν από τον Τζόρτζιο Αρμάνι, τον Τζον Μπον Τζόβι, τους Ντόλτσε & Καμπάνα και τον Φερνάντο Μποτέρο μέχρι σύσσωμη την εγχώρια εκδοτική, καλλιτεχνική και επιχειρηματική κοινότητα.
Όσο για το μυστικό της επιτυχίας της, η Τασσία είπε σε παλαιότερη συνέντευξη της: Αγαπάω πολύ την δουλειά μου και ό,τι έκανα και κάνω, γίνεται με μεράκι. Όταν αγαπάς αυτό που κάνεις η επιτυχία, αργά ή γρήγορα θα σε συναντήσει.