Στο ολοκαίνουργιο υπέροχο Callas Gastro Bar στο Θησείο πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τα 100 χρόνια από τη γέννηση της Μαρίας Κάλλας με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από τη γέννηση της Μεγάλης μας, Ελληνίδας Ντίβας, που έχει ενταχθεί στον κατάλογο επετείων της UNESCO για το 2023.
Πραγματοποιήθηκε η ωραία εκδήλωση αφιερωμένη στη μεγάλη ντίβα της όπερας στον καλαίσθητο και κομψό χώρο του Callas Gastro Bar, που φροντίζει συνεχώς να αφυπνίζει την αγάπη για τη θρυλική, μοναδική, Ελληνίδα σοπράνο.
Ο Pr Manager Γιάννης Καζανίδης υποδέχτηκε μαζί με την πρόεδρο φίλων σωματείου Μαρία Κάλλας Λιάνα Σκουρλή, πλήθος καλεσμένων αλλά και εκπροσώπων των Μ.Μ.Ε. που μοιράζονται τον θαυμασμό τους για την πολύπλευρη αυτή καλλιτέχνιδα, η οποία με το μοναδικό ηχόχρωμα της φωνής της και τη σκηνική της παρουσία κατάφερε να αλλάξει τον κόσμο της όπερας. Η φαντασμαγορική τούρτα, στολισμένη με τους σημαντικότερους σταθμούς στην καριέρα της Ελληνίδας υψίφωνου, ήταν μία δημιουργία των ζαχαροπλαστείων Fresh. Τα αποκαλυπτήρια έγιναν από τη Μαρία Κορινθίου και τη Νίνα Λοτσάρη.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Ελληνικό Σύλλογο Μαρία
Κάλλας αφήνοντας για ακόμα μία φορά τη μορφή της Μαρίας Κάλλας ανεξίτηλα χαραγμένη στις καλύτερες σελίδες της παγκόσμιας μουσικής ιστορίας.