Στην εκπομπή «Νά μαστε» βρέθηκε καλεσμένος ο Τραγουδιστής Πάνος Πατέλλης στον τηλεοπτικό σταθμό center tv της Καβάλας

Στις 31-07-24 ο τραγουδιστής Πάνος Πατέλλης από τον Έβρο ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Νά μαστε” στον τηλεοπτικό σταθμό center tv της Καβάλας.

Η παρουσιάστρια Μαρία Δεληκωνσταντίνου ήταν αυτή που φιλοξένησε τον τραγουδιστή μέσα στο studio κάνοντας την προβολή και την παρουσίασή του στο κοινό και τους τηλεθεατές, συζήτησαν για διάφορα πράγματα και θέματα και για τα 2 κομμάτια του με τίτλο “Σε ερωτεύτηκα” και “Τώρα είμαι ευτυχισμένος”.

Στη συνέχεια φυσικά αναφέρθηκαν στο καινούργιο του μουσικό βίντεο κλιπ με τίτλο “Μην πας στον άλλον” σε στίχους-μουσική και σκηνοθεσία του Γιώργου Καραδημήτρη, το οποίο γυρίστηκε στην παλιά πόλη της Ξάνθης και στην περιοχή Λειβαδίτης πρός δήμο Σταυρούπολης μέσα σε ένα πανέμορφο δάσος και έναν υπέροχο καταρράκτη ύψους 40 μέτρων.

Η ώρα πέρασε ευχάριστα και ο ίδιος έφυγε από τις εγκαταστάσεις του καναλιού με τις καλύτερες εντυπώσεις και αναμνήσεις μέσα από αυτή την τηλεοπτική εμπειρία που έζησε καθώς ο χώρος ήταν πραγματικά φιλόξενος φιλικός και μια μοναδικά ιδιαίτερη ατμόσφαιρα.

Τέλος ο Πάνος ευχαρίστησε την αγαπητή παρουσιάστρια όλη την παραγωγή από συνεργάτες μέχρι συντελεστές που βοήθησαν σε αυτή την παρουσίαση.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στέλνει από το site μας polis_magazino/polis_free_press στο φίλο δημοσιογράφο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στο κανάλι center tv και παρουσιαστή στην εκπομπή on camera Γιάννη Κομνηνό ο οποίος είναι κοντά του και είναι δίπλα του να τον στηρίζει όπου και όταν χρειαστεί.