Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Αργοστόλι η “Πανσέληνος στον Κήπο” στη Villa Ροδόπη του Κώστα Ευαγγελάτου

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο κοσμοπολίτικο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς η ετήσια εκδήλωση λόγου και τέχνης: “Πανσέληνος στον Κήπο” της Σύγχρονης Πινακοθήκης Villa Ροδόπη του ζωγράφου, ποιητή, περφόρμερ, θεωρητικού της τέχνης Κώστα Ευαγγελάτου.

Η δημοφιλής επτανησιακή βεγγέρα διοργανώθηκε στα πλαίσια της εικαστικής έκθεσης “Εγκόλπια Ιάματα Τέχνης” που παρουσιάζεται στους χώρους της Πινακοθήκης.

Στην Οπτικοποιητική performance:

Αφιέρωμα: Κύπρος 1974 / Παλαιστίνη 2024, συμμετείχαν με ποιητικές αναγνώσεις και παράλληλες προβολές εικαστικών αντιπολεμικών έργων και ντοκουμέντων οι: Κώστας Ευαγγελάτος, Ηλίας Καρόγλας, Δρ. Ηλίας Τουμασάτος, Χριστίνα Τσιμάρα.

Η τεχνική εγκατάσταση στην ΜΩΒ ΣΚΗΝΗ του δρώμενου ήταν ευγενική προσφορά του Εργατικού Κέντρου Κεφαλονιάς.

Παρόντες εκπρόσωποι της πολιτικής, του τύπου και της κοινωνικής ζωής, επιστήμονες, καλλιτέχνες, λογοτέχνες και πολλοί φιλότεχνοι παραθεριστές.

Μετά το πέρας της άκρως ποιοτικής, εντυπωσιακής και συγκινητικής performance ακολούθησε κοκτέιλ υπό το δυνατό φως της αυγουστιάτικης πανσελήνου στον κατάφυτο κήπο της τέχνης.

Ο Κώστας Ευαγγελάτος ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές της επιτυχίας, τους συνεργάτες του, τον Ντάνυ Μαρτζώκα για την επιμέλεια του γεγονότος, την παραδοσιακή “Βοσκοπούλα” και το “Stateri” της Κεφαλονιάς για τις ευγενικές προσφορές γλυκισμάτων, εδεσμάτων και ποτών.