Ο Κώστας Μαρτάκης επιλέγει HEXIE

Αντωνία Λόλα, Κώστας Μαρτάκης

Η δημιουργός του skincare brand HEXIE, Αντωνία Λόλα, καλωσόρισε στο Aether Spa τον Κώστα Μαρτάκη

Ο γνωστός τραγουδιστής, επέλεξε για τις φετινές διακοπές του το σέρουμ LE SĒRUM POLYACTIF από τη σειρά SOIN SUPĒRIEUR, λόγω της ελαφριάς σύνθεσής του, που λειαίνει το δέρμα και αφήνει αίσθηση φρεσκάδας. Η σειρά SOIN SUPĒRIEUR είναι μία ολοκληρωμένη σειρά, η οποία προσφέρει φρεσκάδα και την πιο φυσική, λαμπερή επιδερμίδα.

HEXIE, στα κινέζικα σημαίνει αρμονία και με όραμα λοιπόν την έννοια αυτή, η δημιουργός, ξεκίνησε «το χτίσιμο» της εικόνας μιας γυναίκας που θέλει να ξεχωρίζει, που περιποιείται και φροντίζει τον εαυτό της.

Το HEXIE γεννήθηκε για να ξεκλειδώσει και να διατηρήσει τη δύναμη μιας λαμπρής μεταμόρφωσης, για κάθε δέρμα που αναζητά μια αυθεντική αγάπη. Μέρα με τη μέρα, χρόνο με το χρόνο, σχεδιάστηκε έτσι, ώστε να μπορεί ο καθένας να το απολαμβάνει με τον δικό του μοναδικό τρόπο, βιώνοντας την αίσθηση της απόλυτης φροντίδας και σεβασμού του εαυτού του. Πρόκειται για μια αυθεντική μάρκα που τιμά την ποιότητα, έχοντας τολμηρές συνθέσεις που μπορούν να δημιουργήσουν νέους κανόνες στην περιποίηση της επιδερμίδας.

Με αργά, σταθερά βήματα, μελέτη, έρευνα, πολύωρες συζητήσεις και γνώμονα την αρμονία, οι δύο σειρές προϊόντων, Résultat Supérieur και Soin Supérieur έχουν σκοπό την ποιότητα, την φροντίδα και την αποτελεσματικότητα. Η ίδια φιλοσοφία ακολουθήθηκε και στο packaging.

Για περισσότερα ακολουθείστε τον σύνδεσμο: hexie.eu