Οι Tales of Mike παρουσιάζουν το νέο Single “Human Masquerade” που έρχεται στις 4 Οκτωβρίου

Γεννημένος το 1972, ο Michael Heß ανακάλυψε την αγάπη του για το metal σε ηλικία 10 ετών, όταν πέρασε από ένα ραδιόφωνο που έπαιζε το “I Love Rock ‘n Roll” των Joan Jett & the Blackhearts. Έτσι, ανέπτυξε ένα αληθινό πάθος και για τις ηλεκτρονικές κιθάρες. Πριν αγοράσει τη δική του κιθάρα, ο Michael έπαιζε στην κιθάρα του αείμνηστου αδερφού του για πλάκα, χωρίς καμία γνώση για τις μουσικές νότες. Το 2003, αγόρασε τελικά την πρώτη του ηλεκτρονική κιθάρα που ξεκίνησε μια εντελώς νέα εποχή για τον Michael. Ακολούθησαν χρόνια εξάσκησης, διασκέδασης και άλλα.

Τον Δεκέμβριο του 2022, ο Michael άρχισε να ηχογραφεί demo-τραγούδια για πρώτη φορά. Έβαλε ως αποστολή του να γράψει ένα τραγούδι φόρου τιμής στον αείμνηστο αδερφό του Markus Heß και τελικά ήρθε σε επαφή με τον Gonzalo Civita από τα συγκροτήματα HelėH, Tribal που συμφώνησε να τραγουδήσει αυτό το τραγούδι. Η δουλειά τους πήγε πολύ καλά και οι καλές αναμνήσεις και η διασκέδαση τους οδήγησαν στο να δημιουργήσουν ακόμη περισσότερα τραγούδια μαζί. Το πρώτο EP του Michael, το “Landscape of Sorrow”-EP, κυκλοφόρησε στις 9 Αυγούστου 2023, στα γενέθλια του Markus Heß, δεδομένου ότι είναι επίσης αφιερωμένο σε αυτόν.

Δυστυχώς, δεν ήταν όλα θετικά όσο δούλευε στο Tribute EP. Κάποιοι άλλαξαν γιατί ξαφνικά έφτιαχνε μουσική. Άνθρωποι που γνώριζαν και τον αδερφό του. Αυτό τον απογοήτευσε στην αρχή. Τότε ουσιαστικά τους λυπήθηκε, γιατί ο φθόνος καταστρέφει πολύ κόσμο. Σε πολλούς ανθρώπους δεν αρέσει όταν οι άλλοι είναι χαρούμενοι. Βλέπει ξανά και ξανά ότι υπάρχουν άνθρωποι που χαίρονται όταν κάποιος κάνει λάθη ή είναι δυστυχισμένος.

Αυτό του έδωσε την ώθηση για το νέο επερχόμενο single “Human Masquerade” που θα κυκλοφορήσει στις 4 Οκτωβρίου ακολουθούμενο από ένα lyric video και και την ορμή για το νέο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει το 2025.

Credits για το τραγούδι
Tales of Mike – Human Masquerade

Music by Michael Heß

Recorded by Michael Heß

Vocals by Gonzalo Civita recorded at AV Estudio.

Guitar solo by Henrik Schaller

Mixed and mastered by Matías Takaya at AV Estudio.

Lyrics by Shannon Heß

Cover Artwork by Joss Miranda

Official links

https://linktr.ee/talesofmike
https://www.facebook.com/AngelsPRmusicPromotion/

https://www.instagram.com/angelsprmusicpromotion