Οι micro weddings συνεχίζονται για τη βραβευμένη εταιρία Rogdaki Events Trademark

Σε ένα πανέμορφο και ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουλίου, το «Κτήμα 48» φιλοξένησε έναν γάμο γεμάτο αγάπη και συναισθήματα. Το ζευγάρι, με καταγωγή από τη μακρινή Μελβούρνη, επέλεξε την Ελλάδα ως τον ιδανικό προορισμό για την ιδιαίτερη αυτή ημέρα τους.

Η επιλογή της Ελλάδας ως προορισμό για τον γάμο τους δεν ήταν τυχαία. Με την καθοδήγηση της βραβευμένης εταιρίας Rogdaki Events Trademark, η οποία εξειδικεύεται στη διοργάνωση πολυτελών εκδηλώσεων, το ζευγάρι απόλαυσε έναν ονειρεμένο γάμο, γεμάτο κομψότητα και στυλ.

Η γνωστή designer Άννα Μαρία Ρογδάκη δημιούργησε ένα σικ και λιτό σκηνικό, το οποίο ανέδειξε τη φυσική ομορφιά του χώρου. Η διακόσμηση περιλάμβανε φρέσκα λευκά άνθη και άπλετα φυσικά κεριά, προσδίδοντας έναν φιλόξενο και ατμοσφαιρικό τόνο στο event.

Το ειδυλλιακό αυτό σκηνικό αποτέλεσε το τέλειο πλαίσιο για την ένωση δύο νέων και αγαπημένων ανθρώπων, δημιουργώντας αναμνήσεις που θα μείνουν ανεξίτηλες.

Η επιλογή του «Κτήμα 48» και η άψογη οργάνωση της Rogdaki Events Trademark εξασφάλισαν ότι ο γάμος θα μείνει αξέχαστος τόσο για το ζευγάρι όσο και για τους καλεσμένους τους, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία στην καρδιά της Ελλάδας.

Επικοινωνία:

Rogdaki Events Trademark  

Email: [email protected]  

Ιστοσελίδα: www.rogdaki.com