Η mat fashion Plus Size Brand για 7η συνεχή χρονιά από το Best in Fashion

Για 7η συνεχόμενη χρονιά, η mat fashion, η αμιγώς ελληνική εταιρεία με ηγετική θέση στην ελληνική plus size αγορά και με ισχυρή παρουσία εκτός συνόρων, διακρίθηκε ως Plus Size Brand της χρονιάς από το Best in Fashion 2024.

Με πιστό πλέον κοινό εντός και εκτός συνόρων, η mat fashion απευθύνεται σε όσες γυναίκες θέλουν να αναδείξουν τη μοναδική ομορφιά τους με αυτοπεποίθηση. Έχοντας ως κεντρικό μήνυμα το “Charismatic Life”, έρχεται να εμπνεύσει όλες τις γυναίκες και να σηματοδοτήσει μία καινούρια εποχή για το brand.

Τον περασμένο χειμώνα, το δεύτερο σε σειρά Flagship Store, στο εμπορικό κέντρο των Νοτίων Προαστίων, River West, άνοιξε τις πόρτες του και υποδέχτηκε τις mat fashionistas. Το premium concept store, ήρθε για να γίνει ο απόλυτος fashion προορισμός για όλες τις γυναίκες, υπογραμμίζοντας τον πρωτοποριακό χαρακτήρα και την καινοτομία του brand στην αγορά της plus size μόδας.

Παράλληλα, η mat fashion με ανανεωμένη εικόνα και στο shop.matfashion.com, κατακτά πρωταγωνιστική θέση στην αγορά του ηλεκτρονικού εμπορίου ενώ έπειτα από τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η προσθήκη των Plus size σειρών των brands Levi’s, Under Armour, Calvin Klein και Tommy Hilfinger, συνεχίζει να εμπλουτίζει το προϊοντικό της χαρτοφυλάκιο, με εμβληματικά διεθνή brands που ικανοποιούν και τις πιο απαιτητικές fashionistas, όπως Komono, New Balance, Meduse, Birkenstock και Scholl.

Η mat fashion στοχεύει στην ενίσχυση της παρουσίας της διεθνώς, λαμβάνοντας μέρος στις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές Εκθέσεις Μόδας σε Παρίσι, Ντύσσελντορφ, Κοπεγχάγη, Μαδρίτη, αλλά και στη δημοφιλέστερη Διεθνή έκθεση μόδας της Νέας Υόρκης, Coterie.