Η Happy People και η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Βενετία Κυρίου

Η Happy People, συμμετείχε στην 86η Δ.Ε.Θ 2022 το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας μας παρέχοντας υπηρεσίες ανθρώπινου δυναμικού και VIP Leasing στο περίπτερο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την επιχειρηματικότητα στην έκθεση όπου επιχειρήσεις και οργανισμοί προβάλαν τις υπηρεσίες,προϊόντα και ενημερώθηκαν σχετικά με καινοτόμες εφαρμογές και τεχνολογίες ενώ πραγματοποιήσαν συναντήσεις με στόχο την ανάπτυξη. Η διοργάνωση είχε λάβει υπόψη τη σπουδαιότητα της προσέγγισης σε νέες αγορές, με τιμώμενη χώρα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έδωσε την ευκαιρία για ενίσχυση των ιστορικών δεσμών φιλίας μεταξύ των δύο λαών, αλλά και το κίνητρο για περαιτέρω ανάπτυξη των διμερών εμπορικών, επενδυτικών και πολιτιστικών σχέσεων Εστιάζοντας στην περιφερειακή ανάπτυξη μέσα από το μοντέλο της κυκλικής οικονομίας, την πράσινη ανάπτυξη και  στις νέες τεχνολογίες με πάντα προσκελημάνους επιμελητήρια, επιχειρήσεις, αλλά και πρακτικές που μπορούσαν να αναδειχτούν με στόχο την εφαρμογή στους στην ελληνική αγορά.

Το  υπουργείο οικονομικών των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων τίμησε την Happy People, ανακυρήσοντας την ως το καλύτερο γραφείο συνεργασίας στην διοργάνωση εκθέσεων στην Ευρώπη για το 2022. Η Happy People είχε διαθέσει 110 άτομα προσωπικό τα οποία εξυπηρετούσαν τον κόσμο βάσει των σπουδών τους και των ικανοτήτων τους.

Το 2024 η εταιρεία συνεργάστηκε για δεύτερη φορά με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στη διεθνή έκθεση βιβλίου αυτή τη φορά λόγω του ότι ήταν τιμώμενη χώρα, σε αυτή τη συνεργασία διέθεσε 20 άτομα προσωπικό.

Σχετικά με την Happy People

Η Happy People ιδρύθηκε το 1990 από την Στέλλα Μπουσίου ενώ το 2012 την σκυτάλη ανέλαβε η κόρη της Βενετία Κυρίου και μέχρι σήμερα η εταιρεία διατηρεί την ίδια φιλοσοφία, η οποία συνοψίζεται πολύ επιτυχώς στο motto “all ages, all faces”.

Aπό τις πρόσφατες συνεργασίες της ξεχωρίζουν τα Brands, όπως Comsote, Stoiximan, Μασούτης, Barba Stathis, Hellenic Seaways, Στοίχημα, IKEA, μεγάλες εκθέσεις όπως Horeca, FoodExpo, Climatherm, Posidonia, Truck & Van, Beauty. Καθώς και με μεγάλες διαφημιστικές εταιρείες, τηλεοπτικά κανάλια, εταιρείες παραγωγής, έμπειρους φωτογράφους. Ενδεικτικά αναφέρονται συνεργασίες όπως, Ant1, Mega, Star, Alpha, Skai, Open, Modiano, MovieLab, Antenna Group, Stefi Productions, GreenPixel, Red Production. Συμμετοχή σε σειρές TV Shows Ψυχοκόρες, Σπίτι με το Mega, First Date, Οικογενειακές Ιστορίες, My Style Rocks.

Η εταιρεία διαθέτει γκάμα διαφημιστικών υπηρεσιών παράλληλα με το modeling, το promotion και τα events, σε ένα σταθερό πλαίσιο συνεργασιών με πολυετή εμπειρία στο χώρο της διαφήμισης και του casting. Το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα και ο τρόπος διαφοροποίησής της είναι το ότι παρέχει στους πελάτες της tailor made υπηρεσίες. Τα στελέχη είναι επαγγελματίες προσανατολισμένοι πάντα στις ανάγκες των πελατών. Κινούνται ταχύτατα και  εξυπηρετούν κάθε ανάγκη και έτσι διακρίνονται  για την αποτελεσματικότητά τους από την αρχή έως την ολοκλήρωση ενός project. Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι είναι  διαθέσιμοι στην υπηρεσία των πελατών 24/7 και την περίοδο του καλοκαιριού.

www.happypeoplemodels.com