Η νέα τηλεοπτική καμπάνια της Dreamteam για τα Παιδιά

Η νέα τηλεοπτική και ραδιοφωνική καμπάνια του Κοινωνικού Φορέα Dreamteam για τα Παιδιά. Με όραμα ένα καλύτερο κόσμο, ήρθε η ώρα να αναλάβουμε δράση και συνάμα την ευθύνη να εκπαιδευτούμε αλλά και να εκπαιδεύσουμε τα παιδιά αλλάζοντας το μέλλον όλους μας.

Με γνώμονα ότι η αλλαγή είναι υπόθεση όλων μας, η Dreamteam ξεκινάει από 1η έως 31 Αυγούστου 2024 την πανελλαδική της καμπάνια με στόχο να ευαισθητοποιήσει και να κινητοποιήσει τον καθένα μας απέναντι στους συνανθρώπους του μα κυρίως απέναντι στα παιδιά. Γιατί το σήμερα που δημιουργούμε για τα παιδιά, θα ορίσει και το μέλλον τους. Ας αναλάβουμε λοιπόν την ευθύνη για το μέλλον των παιδιών!

Για ένα καλύτερο μέλλον λοιπόν για τα παιδιά, για έναν κόσμο χωρίς διακρίσεις, χωρίς βία και εκφοβισμό, για έναν κόσμο με περισσότερη αγάπη, ουσία και ενσυναίσθηση , ήρθε η ώρα να αναλάβουμε δράση!

Ήρθε η ώρα να μάθουμε στα Παιδιά από την αρχή για τη προσφορά, τη συμμετοχή, τον εθελοντισμό, την αγάπη προς τον συνάνθρωπο προς τα ζώα και το περιβάλλον! Ήρθε η ώρα να τα φέρουμε ξανά σε επαφή με τις Τέχνες, τον Αθλητισμό και ό,τι προάγει τον πολιτισμό! Μην ξεχνάτε, τα Παιδιά είναι το Αύριο, και αν θέλουμε να αλλάξουμε τα δεδομένα, πρέπει να αρχίσουμε με τα Παιδιά, από σήμερα, από τώρα, ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ!

Το TV Campaign Spot θα μεταδίδεται καθημερινά όλο το 24ωρο από όλους τους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς της χώρας! Ευχαριστούμε θερμά και ολόκαρδα όλα τα ΜΜΕ που συμβάλλουν για ένα καλύτερο κόσμο, την κυρία Angeliki Panagiotopoulou, τον κύριο Στάθη Νικολακόπουλο και το media lab του Δήμου Ηλιούπολης για την αμέριστη συνεργασία και σύμπραξη!

Η Dreamteam προάγει τον πολιτισμό και την Τέχνη με την διοργάνωση εκδηλώσεων και βασικό της κοινωνικό έργο είναι η προσφορά στα παιδιά το περιβάλλον και τα ζώα για έναν καλύτερο κόσμο.!

”… για ένα καλύτερο κόσμο ανακυκλώνουμε τα εναπομείναντα υφάσματα από την βιοτεχνία της μόδας και τους σχεδιαστές και δημιουργούμε ένα υφασμάτινο παιχνίδι το #oneiraki  που το χαρίζουμε σε παιδιά που βρίσκονται σε ιδιαίτερες συνθήκες για να τους δώσουμε χαρά και ελπίδα!”

Παραγωγή spot: Dreamteam

Δημιουργία video: Dreamteam

Speakage: Αναστασία Γκούβα – Χρήστος Πετρίδης

Μουσική spot: Sozos Lymperopoulos (από το ομώνυμο τραγουδι ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ με τη φωνή της Πρέσβειρας της Dreamteam, κυρίας Δώρας Λοΐζου)

#dreamteam #giaenankaliterokosmo #kids #lovekids #campaign #tvcampaign #radiocampaign #oneiraki #love4gaia #lovethestrays #wesharethehappiness #tvspot #tvpromo #tvpromospot