Η Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας με την Ελένη Βιτάλη

Συμμετέχουν η Μαρία Θεοδότου και ο Πέτρος Κουλουμής

Επιμέλεια προγράμματος – καλλιτεχνική διεύθυνση Ανδρέας Κατσιγιάννης

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024

Θεατράκι Κοινοτικού Πάρκου Λυμπιών

Έναρξη 21:00

Ένα ταξίδι στα ωραιότερα τραγούδια του σπουδαίου Έλληνα συνθέτη και μοναδικού δεξιοτέχνη στο μπουζούκι Βασίλη Τσιτσάνη και της σπουδαιότερης στιχουργού του λαϊκού μας τραγουδιού, της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου με την υπογραφή της ορχήστρας Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας και του μαέστρου της Ανδρέα Κατσιγιάννη.

Οι σπουδαίοι δημιουργοί Βασίλης Τσιτσάνης και Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου, μέσα από τα τραγούδια τους εξιστορούν στιγμές από την σύγχρονη ιστορία των Ελλήνων του 20ου και 21ου αιώνα, σκιαγραφώντας πορτρέτα ηρώων της καθημερινότητας κοινωνικές αδικίες μεγάλους έρωτες, εξωτικά ταξίδια σε μαγικές χώρες, φτιάχνοντας ένα μοναδικό τοπίο με τραγούδια που πλέον είναι αποδεχτά από γενιά σε γενιά και τραγουδιούνται σε κάθε χώρο και σημείο όπου υπάρχει Έλληνας σε όλη τη γη. Το έργο τους κατάφερε να γίνει αποδεχτό και σε χώρες όπου δεν υπάρχει Ελληνικό στοιχείο, λόγω της μεγάλης μουσικής του και στιχουργικής του ευρηματικότητας.

Η Ελένη Βιτάλη η σπουδαιότερη  φωνή του λαϊκού τραγουδιού αναδεικνύει το μεγαλείο αυτών σπουδαίων τραγουδιών, μέσα από τους ήχους της πιο αντιπροσωπευτικής ορχήστρας στη σύγχρονη λαϊκή μουσική, την Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας σε διεύθυνση του ιδρυτή και καλλιτεχνικού της διευθυντή Ανδρέα Κατσιγιάννη. Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα συμμετέχουν 2 ταλαντούχοι Κύπριοι τραγουδιστές της νεότερης γενιάς η Μαρία Θεοδότου και ο Πέτρος Κουλουμής.

Διάρκεια 3 ώρες

Διοργάνωση: P.P. PETRIDES EVENTS LTD

Προπώληση εισιτηρίων: online μέσω της SoldOutTicketbox και σε όλα τα καταστήματα Stephanis Παγκύπρια.

Είσοδος από €20​

Πληροφορίες 99810011