Γιώργος Δερβίσης & Ιζαμπέλλα Φούλοπ: Summer Getaway στην Πάτρα

To Moxy Patra Marina, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality της κορυφαίας εταιρίας hotel management, σε απόσταση 15 λεπτών από το κέντρο της Πάτρας, συνδυάζει ένα έξυπνο και γρήγορο τεχνολογικό περιβάλλον με ένα σύγχρονο στυλ διαβίωσης. Αποτυπώνει τον αφρώδη και ελκυστικό τρόπο ζωής, της όμορφης αυτής πόλης.

Ο Ασημένιος Ολυμπιονίκης του πόλο, Γιώργος Δερβίσης, με την σύντροφό του, ηθοποιό, Ιζαμπέλλα Φούλοπ, που φέτος είδαμε τηλεοπτικά στο «Προξενιό της Ιουλίας» επισκέφθηκαν την Πάτρα και επέλεξαν για την διαμονή τους το ξενοδοχείο Moxy Patra Marina. Εκεί φωτογραφήθηκαν με τον Διευθυντή του ξενοδοχείου, Παύλο Γκότση.

Οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου προσφέρουν πλήθος δυνατοτήτων στους επισκέπτες. Το γυμναστήριο και ο κήπος με την πισίνα,προσφέρουν σημαντικές στιγμές ευεξίας και χαλάρωσης. Το εστιατόριο δίνει την δυνατότητα στους επισκέπτες να γευτούν την ελληνική και τοπική κουζίνα ενώ στο μπαρ υπάρχει ποικιλία κοκτέιλ. Το προσωπικό της 24ωρης ρεσεψιόν θα σας εξυπηρετήσει με προθυμία σε ό,τι χρειαστείτε.

Το «σήμα κατατεθέν» ξενοδοχείο της Πάτρας αποτυπώνει τον σύγχρονο τρόπο ζωής μιας πόλης που συνδυάζει την διασκέδαση και τους γρήγορους ρυθμούς, δημιουργώντας αξέχαστες αναμνήσεις στους επισκέπτες του!