Αφροδίτη Νέστορα: “Ιστορικά ο Πολιτισμός ήταν αυτός που κράτησε τη χώρα ενωμένη σε δύσκολες καταστάσεις”

Η Αφροδίτη Νέστορα Δικηγόρος, τοποθετείται στο polismagazino.gr για το Lockdown, τον πολιτισμό, το φόβο, την απώλεια, την υποχρεωτική μάσκα και το άγνωστο αύριο.

“Οι καλλιτέχνες είναι άνθρωποι με ουσία και όραμα. Είμαι βέβαιη πως η όλη περιπέτεια θα τους δώσει νέα έμπνευση για δημιουργία”

Γενικό Lockdown: Αναγκαίο ή όχι; Προσαρμοζόμαστε πάντα στα νέα δεδομένα του δημιουργεί η πανδημία. Εν προκειμένω, επιτακτικά αναγκαίο το γενικό lockdown.

Πολιτισμός: στη χώρα που γεννήθηκε ποιο είναι το μέλλον του; Ιστορικά ο Πολιτισμός ήταν αυτός που κράτησε τη χώρα ενωμένη σε δύσκολες καταστάσεις. Το ίδιο θα γίνει και αυτή τη φορά.

Αγκαλιάζω: μία λέξη ή κάτι πιο σημαντικό σήμερα; Οι λέξεις απέκτησαν πλέον νέο περιεχόμενο. Έπαψε η αγκαλιά να είναι δεδομένη και,ως εκ τούτου, η αξία της ανεκτίμητη !

Φόβος – Απώλεια: υπάρχουν ως σκέψεις στην καθημερινότητά σας; Είναι περίεργο το ποσό συχνά μας κατακλύζουν τώρα πια ως σκέψεις.

Μάσκα: ήρθε για να μείνει; Ήρθε για μείνει όσο είναι απαραίτητο για την ασφάλεια μας.

Καλλιτέχνης: “υπάρχει ελπίς” επιβίωσης για το αύριο; Και φυσικά. Οι καλλιτέχνες είναι άνθρωποι με ουσία και όραμα. Είμαι βέβαιη πως η όλη περιπέτεια θα τους δώσει νέα έμπνευση για δημιουργία.

Μουσεία, Gallery, Θέατρα, Μουσικές Σκηνές: Ανοιχτά, κλειστά, με λίγα άτομα ή με κανονική λειτουργία; Τι προτείνετε; Ανοιχτά -εφόσον μειωθούν ικανοποιητικά τα κρούσματα – και με τήρηση αυστηρού πρωτοκόλλου ασφάλειας.

Ποιο είναι το δικό σας αντίδοτο στο άγνωστο αύριο; Η αισιοδοξία & η αγάπη της οικογενείας μου.

Ένα μήνυμά σας για τους αναγνώστες του polismagazino.gr; Μείνετε ασφαλείς. Εκτιμήστε πιο πολύ τις μικρές καθημερινές στιγμές.