Αθαμανικό Κέντρο Τέχνης: 4η εικαστική συνάντηση με θέμα “Ηπειρώτες Γλύπτες – Δάσκαλοι + Μαθητές”

Το Αθαμανικό Κέντρο Τέχνης και ο Σύλλογος Φίλων Α.Κ.Τ. διοργανώνουν εφέτος στο Κάτω Αθαμάνιο την 4η εικαστική συνάντηση με θέμα “Ηπειρώτες Γλύπτες – Δάσκαλοι + Μαθητές”.

Η εκδήλωση προγραμματίζεται να γίνει το Σάββατο 3 Αυγούστου 2024 σε συνεργασία με το Μουσείο “Θεόδωρος Παπαγιάννης” και θα εκτεθούν έργα έξι Ηπειρωτών καλλιτεχνών που συμμετέχουν στα συμπόσια γλυπτικής του Μουσείου.

Οι καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν είναι: Θεόδωρος Παπαγιάννης, Κυριάκος Ρόκος, Γιώργος Χουλιαράς, Κώστας Καζάκος, Βαγγέλης Κωστούλας και Σπύρος Λισγάρας. Η όλη εκδήλωση έχει ως βασικό σκοπό την προώθηση του έργου της δημιουργίας της πινακοθήκης του Αθαμανικού Κέντρου Τέχνης και υποστηρίζεται από το “Μουσείο Θ.Παπαγιάννης”, το Σύλλογο Φίλων Α.Κ.Τ. και το Δήμο Κ.Τζουμέρκων.

Τα εγκαίνια θα γίνουν το Σάββατο 3 Αυγούστου – 8,30 μ.μ. όπου θα γίνει παρουσίαση του έργου των καλλιτεχνών, καθώς και ενδιαφέρουσα ανοιχτή συζήτηση με το κοινό για επίκαιρα πολιτισμικά θέματα. Θα ολοκληρωθεί η βραδιά με το καθιερωμένο κέρασμα των επισκεπτών.

Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό μέχρι τις 18 Αυγούστου 2024.

www.athamaniko.gr/