Ανοιχτό δωρεάν μάθημα γνωριμίας με την «Συναισθηματική Διαλεκτική»

ΠΕΜΠΤΗ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024

Όλα στη ζωή είναι ρόλος. Αλήθεια έχεις αναρωτηθεί τι θα γινόταν αν διάλεγες να παίξεις έναν άλλο «ρόλο» στη ζωή σου ;

Φέτος η Συναισθηματική Διαλεκτική με αφορμή τους «ρόλους» της ζωής μας, θα φωτίσει μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. Ένα νέο βιωματικό-συναρπαστικό ταξίδι ξεκινάει σε λίγες μέρες για να καταφέρουμε  ν’ ανακαλύψουμε και  να διαχειριστούμε την φύση των δικών μας συναισθηματικών μηχανισμών,  αλλά και να κατανοήσουμε και τα συναισθήματα των άλλων, μέσα από δρόμους έντεχνους, που θα μας φέρουν πιο κοντά στην χαρά της δημιουργίας, της αυτοβελτίωσης και θα μας βοηθήσουν να καταπολεμήσουμε την πνευματική νωθρότητα  και τα δυσάρεστα αποτελέσματα της.

Η μέθοδος απευθύνεται σε ΟΛΟΥΣ όσους επιθυμούν να βιώσουν την μαγεία των ρόλων και περιλαμβάνει:

– Διαχείριση έκφρασης & συναισθημάτων

– Διαμόρφωση προσωπικής εικόνας

– Υποκριτική

– Στοιχεία Αυτοσχεδιασμού

– Γλώσσα Σώματος

– Σωστή Επικοινωνία

– Σκηνική Παρουσία

– Ορθοφωνία

– Θεατρικό Παιχνίδι

– Ηγετικές ικανότητες

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Στέλιος Καλαθάς, δημιουργός και εισηγητής της μεθόδου υποκριτικής και προσωπικής ανάπτυξης «Συναισθηματική Διαλεκτική»,που διδάσκει απο το 2004, προσκαλεί τους νέους φίλους που επιθυμούν μια πρώτη επαφή με την μέθοδο, στο ανοιχτό δωρεάν μάθημα γνωριμίας, Πέμπτη 26  Σεπτεμβρίου, ώρα 18:00 – 19:30 ή 20:00- 21:30 στον Πολυχώρο τέχνης & έκφρασης +αίσθημα, Αθηνάς 30, μετρό Μοναστηράκι. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο  6933293229

Παράλληλα με τις δια ζώσης συναντήσεις ξεκινάει και η ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ομάδα για φίλους που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την μέθοδο αλλά βρίσκονται μακριά.

Αναρωτιέσαι για τα συναισθήματά σου; Η συνάντηση με την τέχνη δίνει απαντήσεις και λύσεις !

www.synaisthimatikhdialektikh.com